Belföldi használtautók kereskedelme

Kereskedésünkben minőségi belföldi használtautók találhatóak, melyekről mindig korrekt és őszinte tájékoztatást nyújtunk ügyfeleink részére. Természetesen az autók műszaki átvizsgálásában, nagyszervizében is szívesen nyújtunk segítséget.

Külföldi, import használtautók kereskedelme

Külföldről egytől egyig átvizsgált, leinformálható, ellenőrizhető előélettel rendelkező autókat értékesítünk több éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, akár biztosító által nyújtott műszaki garanciával. Az autók importja sok esetben nem jár magasabb költségekkel, sőt!

Nálunk a regisztrációs adót és a műszaki vizsga díját az autó meghirdetett vételára már tartalmazza! Természetesen külföldi autók vásárlásakor is teljes körű ügyintézést vállalunk.

Hitelügyintézés

Sikerült kiválasztania az autót, amiről mindig is álmodott, de kifizetésében segítségre lenne szüksége? Irodánkban a Merkantil Bankkal közösen segítünk megtalálni a legkedvezőbb feltételeket, és az Önnek legmegfelelőbb finanszírozási formát. Legyen szó használtautóhitelről, személyi kölcsönről vagy lízingről, segítünk, hogy a legnagyobb eséllyel kerülhessen Önhöz kiválasztott gépjárműve.

Biztosítás

Amennyiben megvásárolt autója biztonságáról is szeretne gondoskodni, nálunk ezt is egyszerűen elintézheti: az Insura partnereként kötelező és Casco biztosítását is gyorsan, pár lépésben megkötheti.

Teljes ügyintézés

Csak válassza ki autóját és dőljön hátra! Csapatunk elvégzi Ön helyett a teljes adminisztrációs folyamatot, a végén pedig csak új okmányait kell átvennie. Ennél egyszerűbben nem is lehet használtautót vásárolni. Próbálja ki az élményt!

Telephelyünk

Eladnád autódat?

Bizományos értékesítésünk részleteivel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és adunk egy ajánlatot!

Bizományos értékesítés

Autót keresgélsz?

Gyere be hozzánk és segítünk kiválasztani leendő autódat!

Útvonal tervezése

Elégedett vásárlóink